Alle projecten
Watou

Douviehuis

De vakantiewoning met een oppervlakte van 430 m² werd in 2018 gezet en kreeg naast een moderne uitstraling ook nog de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de nieuwe vakantiewoning geïntegreerd. Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. Houten parketvloeren en vernufte toestellen zorgen voor een gezellig en comfortabel verblijf.
Het Douviehuis beschikt over 2 salonruimtes die als vergaderruimte kunnen worden gebruikt. De ene ruimte - met aanpalend volledig uitgeruste open keuken - is voorzien van scherm, beamer & boardroom tafel (voor 14 personen), de andere ruimte is uitermate geschikt voor een break-out sessie (volledig aanpasbaar volgens wens van de klant). Hogere verdiepingen zijn alleen per trap bereikbaar.

Ouders kunnen hun kinderen zorgeloos op de binnenplaats laten spelen want deze wordt via een elektrische poort van de straat afgescheiden.
Douviehuis beschikt in alle ruimtes over wifi en er is voldoende parkeerplaats voor wie met de wagen komt.

Watou is een landelijk grensdorp, een nieuw kunstdorp met verstilde monumenten en fluisterende gedichten, de Sint-Bavokerk, de Kleine Markt en het Marktplein waar dit mooie bouwproject aan grenst.

Geniet van de vele fietsroutes, pittoreske plaatsen langs de velen wandelwegen, ...

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw seminarie of event? Vakantiehuis Douviehuis helpt u hiermee.
U wenst een gezellige ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen met uw bedrijf? U wilt een teambuilding, een workshop, een expositie, een babyborrel of een ander familie-evenement organiseren?
Het Douviehuis is met zijn 5 meeting rooms en capaciteit tot 120 personen de perfecte setting om zorgeloos te genieten.

Wenst u meer info? Bezoek zeker eens onze website.