Alle projecten
Watou

Residentie Raveel

Residentie Raveel is een uitgekiend nieuwbouwproject bestaande uit 5 lichtrijke appartementen. De architectuur met originele kleuren en duurzame materialen zorgt ervoor dat de uitstraling perfect past in het pittoreske kunstdorp Watou. Tegelijk wordt een tijdloze uitstraling gecreëerd.
De residentie ligt in de Douvieweg, op minder dan 75 meter van de Markt.  ​Het project bestaat uit 2 woongelegenheden op het gelijkvloers, 2 op het eerste verdiep en een ruimer appartement op de 2de verdieping. De unieke appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 69 tot 109m² en beschikken allemaal over 2 slaapkamers. Er kan voor elke woongelegenheid een garage gereserveerd worden op de site. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijs/kwaliteit-verhouding. Deze energiezuinige nieuwbouwappartementen zijn reeds beschikbaar vanaf € 141.963 excl. aankoopkosten.

De appartementen zijn ook als 2de verblijf of als investering een aanrader. Het waardevolle karakter van de streek is slechts één van de troeven. Ook de kleinschaligheid van het project zal leiden tot een minimum aan latere opvolging en syndic-kosten.