Alle projecten
Poperinge

Residentie Sano

Met trots stelt Karure een meergezinswoning aan u voor, met een artsenpraktijk op het gelijkvloers en 2 lichtrijke appartementen op de verdieping. De architectuur is tegelijk opvallend en functioneel. Een combinatie van betonlook, bronskleurig geanodiseerd aluminium schrijnwerk en een gemarmerd natuursteen volume in de voorgevel geven een karaktervol en modern uitzicht dat zeer goed opgaat in de omgeving. Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen.
i
Poperinge is een erg veelzijdige stad met heel veel toeristische troeven.
 
Tal van evenementen
 
Poperinge kijkt telkens uit naar een jaar vol recreatief plezier en een goedgevulde agenda met als hoogtepunt de driejaarlijkse Bier-en Hoppefeesten, de 1 mei rommelmarkt en het kunstenfestival in Watou.
 
Het hele jaar door
Een plaats waar het altijd al goed leven was. De joie de vivre van de Franse buren is aanstekelijk. De vele hopvelden, lokale karakterbieren, authentieke volkscafés en gastronomische verwennerijen maken van Poperinge een plek waar je graag wil vertoeven.
Je fiets door de prachtige hopvelden, je wandelt in de bossen, je geniet van de weidse natuur langs de oevers van de ijzer en proeft tussendoor van een lekker streekbiertje van een Poperingse brouwerij.

Units

Unit
Omschrijving
Opp.
Prijs
Plan
app 1.1
2 slaapkamers met terras
90.38 m²
€ 343 950
app 2.1
2 slaapkamers met terras
90.79 m²
Verkocht
staanplaats 2
Verkocht
staanplaats 3
€ 11 500

U wenst meer informatie?

Andere bezoekers hadden ook interesse in volgende projecten