Alle projecten
Langemark-Poelkappele

Sint Juliaan

Met trots stelt Karure de realisatie van 3 nieuwbouwwoningen aan u voor, gelegen aan de rand van de dorpskern te Sint-Juliaan.
i
Dit project combineert 2 half-open en 1 gesloten bebouwing. Deze 3 comfortabele woningen beschikken elk over een inpandige garage of carport, een ruime open keuken, een leefruimte en wasplaats/berging op het gelijkvloers. Elke woning beschikt bovendien over een eigen oprit met voortuin en een Zuid-west gerichte tuin achteraan de woning.  Op het verdiep worden telkens 3 slaapkamers, een badkamer, een apart 2de toilet en een berging ondergebracht. Ruime glaspartijen vooraan en achteraan zorgen voor maximale lichtinval en vrijheid.  
 
De architectuur is tegelijk landelijk en functioneel. Een combinatie van genuanceerd gevelmetselwerk, een afwisseling van houten schrijnwerk en aluminium  en een nuance in het kleurenpalet van de gevels creëert een aparte identiteit voor elke woning en een karaktervol en modern uitzicht dat zeer goed opgaat in de omgeving. Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen. 


Units

Unit
Omschrijving
Opp.
Prijs
Plan
Woning 1
half open bebouwing (3 slpk) met carport
158.68 m²
Verkocht
Woning 2
gesloten bebouwing (3 slpk) met inpandige garage
227.75 m²
Verkocht
woning 3
halfopen bebouwing (3 slpk) met inpandige garage
235.05 m²
Verkocht

U wenst meer informatie?

Andere bezoekers hadden ook interesse in volgende projecten