Terug naar overzicht
15 juli 2024

Samen voor tevreden klanten

Karure Group bundelt de krachten van verschillende lokale projectontwikkelaars.
Samen voor tevreden klanten
Er bestaat al langer een informele samenwerking tussen de zaakvoerders van de lokale projectontwikkelaars Art of Building, Karure en Solidum Construct, waarbij kennis, expertise en ervaringen worden gedeeld. Sinds kort wordt deze samenwerking gevoelig uitgebreid door de toevoeging van nieuwe partners, zoals Thv August, Thv Art of Building - Whoon BV en Arvi Projects en door alle marketinginspanningen te groeperen onder één
noemer: Karure Group.

De verkoop van nieuwbouw vandaag veronderstelt duidelijke afspraken, antwoorden op heel wat vragen van klanten en een groot engagement van het bouwteam.  Met één overzichtelijk webplatform voor het volledige nieuwbouwaanbod, één look & feel en één gezamenlijk plan van aanpak zorgen we voor een efficiënter marketingplan, een groter bereik en een nog betere service naar klanten/kopers toe. 
Door de beschikbare middelen gerichter in te zetten, kan de communicatie geoptimaliseerd worden en wil Karure Group dus investeren in de verdere ontzorging van haar klanten en kopers. 
Juridisch en financieel behoudt elke vennootschap zijn eigen identiteit, maar in communicatie spreken we voortaan over Karure Group - Bouwen met karakter.

Bouwen in eigen streek

Bij Karure Group ligt de focus op eigentijdse ontwikkelingen in steden en gemeenten in West- en Oost-Vlaanderen. De invulling en uitstraling van projectsites zijn altijd afgestemd op de noden van de omgeving en moeten zowel technisch als esthetisch voldoen aan de waarden van Karure Group.
Karure Group ontwikkelt vastgoed voor zowel particulieren als investeerders. Denk aan particuliere woningen, meergezinswoningen, bedrijfsunits, publiek-private samenwerkingen, stadsinbreidingen, verkavelingen, assistentieflats en vakantiewoningen.

Projecten met meerwaarde. Buurten met uitstraling. Gebouwen met finesse.
We richten ons voornamelijk op aantrekkelijke nieuwbouwprojecten op bestaande sites. Nieuwe droomwoningen: een modern, duurzaam en comfortabel verhaal. Samen met onze stakeholders gaan we voor het beste resultaat, zodat we straks samen trots kunnen zijn op wat er staat.
Een nieuwbouw kopen met inspraak en persoonlijke begeleiding, maar zonder zorgen. Lokaal, bij mensen die wonen, werken en leven in eigen stad en streek, dat is de insteek. Of samen dat project ontwikkelen waar men al langer van droomt, maar wat tot nu toe slechts een onbereikbaar idee leek. Het kan!