Alle projecten
Watou

Mézières-en-Brenne plein

Nieuwbouw in hartje Watou, op een loopje van het gezellige marktplein, in de schaduw van het recente aangelegde Brennerpark en deel uitmakend van een totaalproject, waarbij de hele centrumsite op de kruising van de Moenaardestraat en de Douvieweg werd heringericht.
Welkom op het Mézières-en-Brennes plein, waar Art of Building in een laatste fase van een totaalproject kiest voor de bouw van 7 comfortabele en lichtrijke woningen en een pleinfunctie die voorziet in 15 extra openbare parkeerplaatsen.
De woningen bieden comfort en zijn heel leefbaar door hun oppervlakte en hun lichtinval. Er is aandacht voor het comfort van de terrassen zodat elke toekomstige eigenaar beschikt over een private buitenruimte die rechtstreeks grenst aan de woning.
De architectuur is tijdloos en gevoed met klassevolle donkerrood genuanceerde tinten. Het metselwerk heeft een karaktervol en modern uitzicht dat zeer goed opgaat in de omgeving. Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen zoals aluminium schrijnwerk.
Deze energiezuinige nieuwbouwwoningen vormen absoluut een meerwaarde in het kwalitatieve nieuwbouwsegment in de regio Groot-Poperinge.

Bijkomende troef: Dit project koop je aan 6% BTW  (mail ons voor meer info: art of building)

Ben je een handige harry of wil je geld besparen op de aankoop van je woning? Dan zijn onze casco woningen in hartje Watou de ideale oplossing!  Prijzen reeds vanaf 169400€ excl kosten.

Units

Unit
Omschrijving
Opp.
Prijs
Plan
Woning 1
gelijkvloers 2 slaapkamers
132.00 m²
Verkocht
Woning 2
verdieping 2 slaapkamers
136.00 m²
Verkocht
Woning 3
3 slaapkamers
218.00 m²
Verkocht
Woning 4
3 slaapkamers
186.00 m²
Verkocht
Woning 5
3 slaapkamers
170.00 m²
Verkocht
Woning 6
3 slaapkamers
178.00 m²
Verkocht
Woning 7
3 slaapkamers
236.00 m²
Verkocht