Alle projecten
Poperinge

Residentie The Corner

Het nieuwe woonproject 'The Corner' zal beschikken over 21 appartementen, een handelszaak, gelijkvloerse en ondergrondse parkeerplaatsen. De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling.
We mogen dus gerust stellen dat residentie The Corner om verschillende redenen uw aandacht verdient: het is goedgelegen, de inrichting van de appartementen is doordacht, de aanblik is fris en het wooncomfort onovertroffen.

Het strakke architecturale lijnenspel en de grote raampartijen verraden het: dit is een toonbeeld van hedendaags wonen, met oog voor schoonheid maar ook met aandacht voor comfort. Het gebouw telt 21 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die tot in de puntjes worden ingericht en afgewerkt. Alle appartementen beschikken over ruime terrassen sommige (gedeeltelijk) overdekt, andere genietend op een groen dak. In het gebouw bevinden zich 23 staanplaatsen en een fietsenstalling voor 42 fietsen. Op het gelijkvloers is er een winkelruimte geïntegreerd.

Vergeet bovendien niet dat je bij de aankoop van je appartement of opbrengsteigendom ook je eigen inbreng kan doen wat betreft de keuze van materialen en inrichting.

Kortom, een residentiële topper die het wonen in Poperinge méér dan af maakt. Ook als je geïnteresseerd bent in een appartement als opbrengsteigendom, dan is Residentie The Corner een aanrader. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo ben je zeker van een rendabele investering.